Показано 33–48 із 176
-
Галета РататуйТісто з асорті злаків із сирною начинкою та овочами гриль60 г
-
Галета сирно-фруктова50 г
-
Грецький салат з томатами чері, огірком, болгарським перцем, маслинами, сиром фета та листям салату з оливковою олією з травами120 г
-
Гриби Фрі з соусом блю чіз130г
-
Грильований судак на подушці з овочевого конфитюраз капсулою вершкового соусу100г
-
Деруни з вершково-грибним соусом3 шт.
-
Десерт Панакота60 г
-
Домашній лимонад1л
-
Дорада на гриліВихід: (300-400г)100г
-
Еклер з кремом та фруктами50 г
-
Ечпочмак зі свининою, картоплею, цибулею та вершковим маслом100г
-
Жульєн(курка з грибами, запечені під сиром) подається в хлібному горщику100г
-
Запечена картопля160г
-
Запечене канапе з лососем, моцарелою, томати чері та соусом песто45 г
-
Запечене канапе з лосося45 г
-
Канапе “Грецьке” (Масліна, огірок, болгарський перець, помідор, сир фета)30 г