Показано 129–144 із 176
-
Салат з ніжним язиком, сиром пармезан, яйцем, листям салату Ромен під вершковим соусом120 г
-
Салат Фелічіта з міксу листя руколи і базиліка, моцарели та томатів чері з оливковою олією з травами120 г
-
Салат Цезар з куркою (Куряче філе, бекон, листя салату Ромен, томати чері, перепелині яйця, соус Цезар)120 г
-
Салат Шарж з волоським горіхом, виноградом, сиром Дор Блю, листям салату, грушею та манговим сиропом100г
-
Свині реберця у медовому соусі з карамелізованою цибулею60 г
-
Сирне Плато(Едам, мармуровий сир, базиліковий, паприковий, мед, горіхи, віноград)300 г
-
Сирне плато Люкс400г
-
Соління з льоху(помідори, огірки, грибочки, капуста, морква по-корейськи)250 г
-
Стейк зі свинини у гірчичному соусі100г
-
Суфле з курячої печінки та конфітюром з королівських печериць, паличкою грісіні і мікрогріном45 г
-
Сьомга, запечена у фользі з овочами100г
-
Тарт із лимоним курдом60 г
-
Тарта із заварним кремом та фруктами60 г
-
Тарта карамельна з горіхами60 г
-
Тарталетка з міксом крабових паличок, зеленої цибулі, кукурудзи, яйця та вершкового соусу35 г
-
Тарталетка з сальсою із печінки тріски, огірка, яйця і вершкового соуса35 г